Logo ADMIS CZ s.r.o.

Seminář Hygienické minimum pro provozovatele a pracovníky pracující v potravinářství

11.9.2015

Správce webu

Již dvakrát proběhlo ve školicím středisku ADMIS školení "Hygienické minimum pro provozovatele a pracovníky pracující v potravinářství". Náplň semináře byla pro účastníky zajímavá a ihned mohli s lektorkou řešit problémy, které by se mohly vyskytnout v jejich provozovnách.

V rámci semináře byli účastníci seznámeni s požadavky v oblasti provozování stravovacích služeb, prodeje a výroby potravin dle platné české a evropské legislativy. Součástí byl výklad o správné hygienické praxi a výrobní praxi založené na principech systému bezpečnosti potravin. S lektorkou probrali své problémy z praxe a snažili se najít řešení, jak se jim vyhnout a předcházet jejich vzniku.

Semináře se zůčastnili pracovníci, vedoucí a provozní restaurací, kaváren a cukráren. Ocenili odbornou diskusi a informace, možnost komunikovat s lektorkou během semináře a řešení praktických problémů.

Termín konání dalšího semináře:
Proběhlé termíny:
  • 12. 5. 2015
  • 10. 9. 2015
  • 21. 4. 2016